Sügishooajal villisime mitmeid uusi tooteid

15.12.2021

See sügis oli meie jaoks väga kiire ja ka edukas. Pudelisse villisime lausa 3 uut toodet. Nüüdseks on meie tootevalikus 7 erinevat veini. Saame tuttavaks uute veinidega.

Mustsõstravein

Pudelisse villisime 2020.aastal valmistatud veini, kuna veinimester leidis, et vein on nüüd tarbimiseks küps. Veini valmistasime Ostrova Marja mahedadest mustsõstardest. Maitses on tunda küpseid mustsõstraid, metsamarju ja magusaid vürtse. Vein on kääritatud koos marjakestadega, mis annab veinile täidlust ja kerge tanniinsuse.




Mustsõstra hõõgvein

Hõõgveini valmistamisel kasutasime 2020. aasta mustõstra ja 2021.aasta mustõstra veinide segu. Veini valmistasime Ostrova Marja mahedadest mustsõstardest.Tegelesime ideealse retsepti kujundamisega juba paar aastat ja leidsime, et nüüd saime tasakaalustatud retseptiga valmis. Mõnusa talvise särtsu annavad hoolikalt valitud vürtsid. Hõõgvein on tavapärasest tugevama maitsega, me ei ole koonerdanud ei vürtsidega ega marjadega veini valmistamisel.





Vabõrn, vaarika-rabarberi vahuvein

Pudelisse villisime 2021 kevadel valmistatud veini. Veini mõnusalt värsket rabarberit tasakaalustab küps vaarikas. Maitselt on vein puuviljane ja marjaselt magus. Särtsu lisab värskendav mull. Sobib ideaalselt iseseisvaks tarbimiseks kui ka näiteks kaaslaseks vürtsika BBQ kastmes grill-lihale,  vaarika-lumepallisupile või miks mitte vahukoorega maasikatele.

VEEL POSTITUSI